• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Res Publica avaldas umbusaldust revisjonikomisjoni esimehele

  Res Publica esitas täna umbusaldusavalduse Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjoni esimehe Leonid Mihhailovi vastu.

  Res Publica ei pea võimalikuks, et Tallinna linnavolikogu järelvalveorganit juhib inimene, kes on ise olnud mitmete kahtlusttekitavate küsimustega revisjonikomisjoni huviorbiidis, öeldakse erakonna pressiteates.
  Res Publica fraktsiooni liikme Indrek Raudne sõnul oleks koalitsioon pidanud enne ametite jagamist natuke siiski mõtlema, kes kuhu sobib ja kes mitte ei sobi.
  ?Me ei räägi praegu sellest, kas revisjoni komisjoni esimehe koht peab hea tava kohaselt kuuluma opositsioonile või mitte. Tõenäoliselt saab selle tööga hakkama ka laitmatu taustaga koalitsioonipoliitik, aga panna revisjoni komisjoni juhtima inimene, kes on ise sama komisjoni kõrgendatud tähelepanu pälvinud, tundub sama jabur, kui vanglast politseiametnike värbamine,? põhjendas umbusaldusavaldust Raudne.
  Umbusaldusavaldusele kirjutasid alla 16 Res Publica fraktsiooni liiget. Res Publica kutsub umbusaldusavaldusega liituma ka Reformierakonna fraktsiooni liikmeid ja EÜRP nimekirjas linnavolikokku valitud saadikuid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.