• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiülevaade: Aktiivse kauplemise käigus juhtivaktsiate hinnad langesid

  Tallinna börsil oli täna taas suhteliselt aktiivne kauplemispäev. Börsi käive oli 41,6 miljonit krooni. Juhtivaktsiate hinnad siiski langesid.

  Aktiivseimalt kaubeldud Hansapanga <GR#EE.HP> aktsia hind langes 0,95 protsenti 244,09 kroonini. Päevasiseselt, kella 12 ajal, mil lõppesid optsioonide (õigus osta või müüa mingit aktsiat kindla hinnaga) realiseerimiste tähtajad, langes meie juhtivaktsia hind koguni 239,39 kroonini, seejärel hakkas Hansapanga hind taas tasapisi tõusma.
  Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia hind langes 1,32 protsenti 93,72 kroonini. Telekom oli ka põhinimekirja aktsiatest suurim kukkuja.
  Ehkki Suprema alandas Saku õlletehase <GR#EE.SAKU> kasumiprognoosi 12,3 miljoni krooni võrra ja andis soovituse ?vähenda?, kerkis aktsia hind 1,49 protsenti 63,99 kroonini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.