• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Remonditud ühiselamusse kolivad elanikud

  Enne valimisi Tallinnas Sõle 18 avatud renoveeritud ühiselamusse kolivad pärast volikogu otsust Akadeemia tee majast 21 väljatõstmisohus elanikku.

  Kuue miljoni krooni eest renoveeritud ühiselamu 13 korteriga esimene korrus avati septembri lõpus, kuid Mustamäe linnaosa vanema Helle Kalda sõnul põhjustas mitmekuise viivituse elanike dokumentide kordaseadmine, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Kalda sõnul on ASile Fennovara kuuluva Akadeemia tee ühiselamu elanikud endiselt masendavas olukorras. ?Fennovara võtab majal aknaid eest ning sellise terrori all peavad kannatama väikelastega korralikud pered ning ka üks peagi sünnitama minev naine,? ütles Kalda.
  Sõle tänava ühiselamu korrastamisel vahetati välja elektri-, veevarustus-, kanalisatsiooni- ning küttesüsteem. Remondiraha tuli riigieelarvest.
  Ühiselamu parema tiiva esimesel korrusel elav Silvia kurtis, et ehituse käigus jäeti üks toru panemata ning ühes püstikus pole seetõttu vett. ?Nõusid ei saa pesta, süüa ei saa teha. Lisaks sellele uputab mul vannitoas. Panin viimase vatiteki uputuse kuivatamiseks,? rääkis Silvia.
  Ühiselamu avamispäeval kurtis naine muret kohal käinud volikogu sotsiaalkomisjoni liikmele Vilja Savisaarele. ?Enne valimisi on kõik ilus ja korras. Korterid on aga tühjad ja mina pean naabri käest pidevalt vett küsima. Jõulud tulevad...? muretses Silvia.
  Ühiselamu renoveerimist juhtis Tallinna Linnaehituse AS. Kokku on Sõle 18 majas 156 eluruumi, millest 98 on linna omandis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.