Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Valimistest jääb eemale 17 Toompea poliitikut

  Kevadistel valimistel ei kandideeri Toompeale tagasi 17 praegust Riigikogu liiget, kellest kaheksa on Reformi- ja neli Keskerakonda poliitikud.

  Kandideerimisest loobujate seas on reformierakondlastest ligi 13aastase parlamendistaa?iga Ignar Fjuk ning kolm koosseisu Riigikogus töötanud Valve Kirsipuu ja Uno Mereste. Kõik reformierakondlased langetasid oma loobumisotsuse ise, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Üllatuslikult liitus eelmisel nädalal teiste mittekandideerijatega Erika Salumäe, kes pidi saama Keskerakonna esinumbriks Võru-, Valga- ja Põlvamaal. ?Salumäe oma avaldusse loobumise põhjuseid ei kirjutanud. Need on isiklikud. Ta tahab leida uut algust,? ütles Keskerakonna infojuht Evelyn Sepp.
  Lahtine on tänavu Rahvaliiduga ühinenud Ülo Nugise osavõtt valimistest. Nugis ei soovinud sel teemal veel rääkida. Ei teda ega ka tuntud maapoliitikuid Ants Käärmat ja Arvo Sirendit Rahvaliidu valimisnimekirja tipust ei leia.
  Isamaaliidu volikogu liikme Andres Ammase sõnul ei püri tervislikel põhjustel parlamenti ka Peeter Olesk ega Sirje Endre.
  Peale Mihkel Pärnoja kandideerivad kõik teised Mmõõdukate fraktsiooni liikmed, ütles mõõdukate peasekretär Tõnu Kõiv.
  Aastaid Reformierakonna tippu kuulunud Valve Kirsipuu lahkub suurest poliitikast vastuvõetamatute kompromisside ja üleliia karmiks läinud poliitilise võitluse pärast.
  ?Poliitika on märkimisväärselt muutunud. 10?11 aastat tagasi polnud erakondade vahel sellist hõõrumist. Siis tahtsime koos Eesti nullist üles ehitada. Vundament on nüüd laotud, kuid mind teeb murelikuks, et seda kiputakse lammutama,? lausus Kirsipuu.
  Kirsipuu tunnistas, et talle on siiani arusaamatu Reformierakonna ja Keskerakonna liit, mille vastu ta tänavu jaanuaris oma partei volikogus ainsana hääletas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.