• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Radiolinja toetab sideameti ettepanekut sidumishindade reguleerimiseks

  Radiolinja Eesti toetab sideameti ettepanekut sidumishindade reguleerimiseks.

  'Eestis on sidumistasud tõepoolest mõnevõrra kõrgemad kui Skandinaavia operaatoritel ja seega toetame sideameti ettepanekut sidumishindasid reguleerida,' ütles ASi Radiolinja Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen.
  'Meil puudub täpne info, mil moel sideamet hindu reguleerida kavatseb. Üks võimalus on viia sisse muudatus telekommunikatsiooniseadusse, kuid see on üsna pikaajaline protsess,' sõnas Seppänen. 'Kiirem lahendus oleks operaatorite üheaegne kokkuleppeline hinnaalandus. Radiolinja, kelle sidumistasud on keskmisel tasemel, on valmis kokkuleppel konkurentidega sidumistasusid alandama. Fiksvõrgust
  mobiilvõrku helistamise hinda ei saa vaadelda eraldiseisvana mobiilsideoperaatorite vaheliste kõnede sidumishindadest.'
  'Sidumistasude alandamise protsendi suurus oleneb kokkuleppest, mis
  kõigi osapoolte vahel sõlmitakse,' lisas Seppänen.
  ASi Tele2 Eesti avalike suhete juht Inga Jagomäe ütles, et Tele2 esitab oma omapoolsed arvamused ja vastuväited hiljemalt 24. jaanuariks.
  'Sideamet ootab seisukohta 24. jaanuariks. Enne sideametile vastamist ei saa me oma arvamust meedias avaldada,' ütles ka ASi EMT avalike suhete juht Kaja Pino.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.