Kadi Heinsalu • 8. jaanuar 2003 kell 12:55

Ilmus krooni aastapäevakonverentsi kogumik

Ilmus Eesti krooni taaskehtestamise 10. aastapäevale pühendatud konverentsi materjalide kogumik.

11. juunil 2002. a korraldas Eesti Pank Tallinnas Eesti krooni taaskehtestamise 10. aastapäevale pühendatud rahvusvahelise konverentsi ?Alternatiivsed vahetuskursirezhiimid globaliseerunud maailmas?, millest võtsid osa tunnustatud teoreetikud ja praktikud nii Eestist kui välismaalt.

Valminud ingliskeelne kogumik 'Alternative Exchange Rate Regimes in the Globalised World' sisaldab kõigi konverentsil peetud kõnede ja ettekannete tekste, samuti arutlusringide diskussioone, kommentaare ning vastuseid publiku küsimustele.

Konverentsi materjalide eestikeelne kogumik ilmub käesoleva aasta veebruari

algul.

Kogumikuga saab tutvuda Eesti suuremates raamatukogudes ja internetis

<#sellel aadressil=http://www.ee/epbe/en/release/20020515/conference.html>.

Hetkel kuum