Andres Kärssin • 15. jaanuar 2003 kell 13:01

Abilinnapea: Tallinna mainekujundaja Priimägi on huvitav vestluspartner

Ajakirjanke kahtlusi hajutada püüdvad linnaisad pidasid Linnar Priimäe projekte tulemuslikeks ja intellektuaalselt huvitavateks.

Tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil ajakirjanike küsimustele mainekujundaja Linnar Priimäe tasustamise põhjendatuse ja tema projektide tulemuslikkuse kohta vastates ütles abilinnapea Toomas Vitsut, et rida Priimäe ideesid on juba töös.

Abilinnapea Rein Lang kinnitas samuti, et Priimäel on mitmeid ideid veel paberil ning paljud mõtted juba kasutust leidnud. Samas ei täpsustanud Lang, mis plaane mainekujundajalt järgmisena avalikkusele esitletakse: 'Need on väga intellektuaalsed ja huvitavad asjad, aga me pole valmis panema neid avalikuks diskussiooniks.'

Lang lausus, et Priimägi on tippintellekutaal: 'Minul on olnud temaga huvitav vestelda.'

Tallinna linnakantselei meediaosakonna juht Allan Alaküla sõnul ei saa Priimäele makstavat raha kindlasti suureks pidada võrreldes juba nähtava tulemusega. Tallinna linn maksab Priimäele tänavu jaanuari keskpaigast maikuu lõpuni kokku 150 000 krooni.

Raepress teatas täna, et Priimägi jätkab mullu alanud Tallinna mainekujundust ning 2008. aastal kavandatava festivali 'Elutants-Surmatants' ettevalmistamist. Lisaks kohustub Priimägi arendama linna teabesüsteemi, välja töötama erinevad Tallinna huvimarsruudid ning koostama rahvusvahelisel tasemel Tallinna linnajuhi.

Mullu algatatud mainekujunduse projektidest on käivitunud Tallinna Päeva tähistamine 15. mail, Aukodanike Kogu kokkukutsumine, Aarne Oidi nimelise lauluvõistluse taastamine ja Vabaduse Kella projekt.

Hetkel kuum