23. jaanuar 2003 kell 11:06

Hansapangal Lätis sel aastal ambitsioonikad eesmärgid

Hansapanga Läti pank avaldas eile ambitsioonikad tegevuseesmärgid alanud aastaks, selgub Hansapanga Läti kodulehelt.

Panga eesmärgiks eraisikute teenindamise osas on kasvatada kliendibaasi 20% võrra ning suurendada väljaantavate rahvusvaheliste deebetkaartide arvu 40% võrra. Samuti plaanitakse suurendada laenuportfelli 60% võrra, sealhulgas kinnisvaralaenuportfelli 55% ja lühiajaliste laenude portfelli 100% võrra.

Eraisikute hoiusemaht peaks kasvama 30%. Plaanitakse kahekordistada automaatset arvetemaksmist, suurendades turuosa, suurendada internetipanga hanza.net kasutajate arvu 45% võrra ning tuua turule massiliselt smart-kaardid ja uuendada POS ja sularahaautomaatide võrku.

Korporatiivpanganduses on eesmärgiks suurendada 100% võrra väikeste- ja keskmise suurusega ettevõtete finantseerimist ning kasvatada kogu korporatiivpanganduse portfelli 22%

Hanza Lizingsi eesmärkideks on suurendada liisinguportfelli 30%, faktooringuportfelli 40%, Ego-kaartide müügimahtu 60% ja Ego-kaartide makseid 20%.

Hetkel kuum