Kadi Heinsalu • 26. veebruar 2003 kell 11:56

e-Maksuamet tutvustab end kevadel rahvusvahelisele maksuseltskonnale

Seminar e-Maksuamet ja selle võimalused riigi elektroonses keskkonnas toimub kevadel Eesti maksuameti korraldusel Tallinnas, teatab maksuamet.

Seda otsustas Rahvusvahelise Maksuadministratsioonide Organisatsiooni IOTA täitevkomitee Sofias eelmisel nädalal.

?e-Maksuamet pakub huvi meie kolleegidele mitte ainult ida vaid ka lääne pool,? tõdes IOTA president Aivar Sõerd Sofiast naasnuna. Seminari eesmärk on tutvustada teiste riikide kolleegidele e-Maksuameti tegevust, mis toetub e-riigi keskkonnale ja teeninduskultuurile, lisas ta. ?Lääne pool on head võimalused, aga takistavad traditsioonid, ida pool aga ei pääse inimesed ja firmad veel kohati arvuti ligi,? iseloomustas Aivar Sõerd Eesti e-Maksuameti rolli ja kolleegide huvi.

Aprilli keskel toimuva seminaril tutvustab e-Maksuametit peadirektori asetäitja Aare Lapõnin. Kogemusi jagavad e-Maksuameti partnerid nii riigi kui erasektorist, samuti Soome Maksuamet ja Belgias asutatud rahvusvaheline arendus-konsultatsioonifirma SEMA Group koostöös Abobase Systemsiga. Seminari avab maksuameti peadirektor Aivar Sõerd.

Hetkel kuum