Kadi Heinsalu • 10. märts 2003 kell 10:28

Mart Susi: loodan Audentese peale

Concordia eraülikooli rektor Mart Susi ütles täna, et loodab Audentese eraülikooli ülevõtmispakkumisest lahendust praegusele seisule.

Eelmisel nädalal ajakirjanike kõnede peale telefonikõne katkestanud Susi nõustus täna rääkima ja jagab oma abikaasa assistendi kaudu ise oma mobiilinumbrit.

'Täpset seisu ei saa praegu öelda, aga räägin nendega väga tihedalt läbi,' lausus Susi telefonis. Ka küsimusele, on tal täna leitud maksuametile 2,7 mln krooni jooksva maksuvõla tasumiseks, vastas ta, et loodab Audentese plaani peale.

Susi sõnul ei ole Concordial võlgu 27 miljonit krooni, vaid kohustusi. Võlgadest on teada 8,5 mln kr maksuvõlg, muude võlgade kohta ütles Susi: ei kommenteeri.

Susi ütles, et tegelikult on see maksuameti probleem, kui ta arestis kogemata konto, kus kaudu raha ei liikunud. Concordia Rahvusvaheline Ülikool Eestis on tema sõnul kümme aastat omanud kontot, mille kaudu ka raha liigub ja see konto jäi maksuametil tähelepanuta. Kas konto ka täna on veel aresti alt vaba, Susi taas ei kommenteerinud.

Hetkel kuum