Ülo Toomsalu • 27. märts 2003 kell 6:13

EPL: Tallinna Vee koolitusel osalejad ööbisid hotellis

Tallinna Vesi korraldas eelmisel nädalal ettevõtte juhttöötajatele kahepäevase koolituse, kusjuures Viru hotellis tuli ööbida ka tallinlastel.

?Naljakas lugu, kodu siinsamas ja ikka pidi hotellis ööbima,? rääkis Eesti Päevalehele Tallinna Vee anonüümsust palunud töötaja.

Tallinna Vee personalijuhi Ilona Loti sõnul oli tegemist meeskonnakoolitusega tipp- ja keskastme juhtidele, mis eeldas, et väljaspool tööruume ollakse tõesti koos.

?Ideaalis oleks seltskond pidanud Tallinnast üldse välja minema. Olema koos kaks päeva, pluss siis ööbima ühes kohas,? ütles Lott. ?Kuna kohal oli kogu tippjuhtkond ja kõik meie keskastme juhid, siis Tallinnast väljaminek tundus liiga suure riskina.

Teine külg, mille Lott esile tõi, oli töötajate turvalisus. Õhtu lõppes peoga ja taksode tellimise asemel, mis pidutsenud inimesed koju sõidutaks, otsustati neile öömaja pakkuda. Nii olid koolitatavad ?väljasõidul? Viru hotellis. Umbes 30 inimese ööbimise kulud kandis ettevõte, kellel on hotelliga koostööleping. Tavakliendile maksab ööbimine Virus kaheses toas 1727?3140 krooni.

?Hotelli jäämine kodulinnas on selline kahe otsaga asi,? ütles ettevõtte avalike suhete juht Karita Sall. ?Põhimõtteliselt kõik seal ei ööbinud. Mõned inimesed tõesti, kes elasid üle tee, olid küll öösel peol, aga läksid siis koju,? sõnas ta. ?Teisalt oli asja mõte ka see, et õhtul oli ühine pidu ööklubis. Et inimesed veedaksid ka vabamas vormis kolleegidega aega ja näeks inimestes ka teist külge. Koolitus algas järgmisel hommikul juba kell kaheksa, nii oli kõige mugavam sealsamas olla.?

Hetkel kuum