Andres Kärssin • 14. aprill 2003 kell 14:58

Hullud päevad kaubanduses kahekordistasid tabatud varaste arvu

Hullud päevad Tallinna kaubanduskeskustes kahekordistasid viimaste päevade jooksul tabatud varaste arvu.

Falck Eesti töötajad pidasid viimase viie päeva jooksul erinevates Tallinna kaubanduskeskustes kinni 111 kauplusevarast, seega keskmiselt 22 poevarast päevas, teatas ettevõte. Tavaliselt annavad turvatöötajad päevas keskmiselt politseile üle 10 kauplusevarast.

Varguse õnnestumise korral oleks igaüks neist tekitanud kauplusele keskmiselt 358 kroonise kahju. Ennetatud varguste kogusumma 5-päevasel perioodil oli 39 700 krooni.

Surimat vargust üritas 1984. aastal sündinud Jaanus kes toppis oma fooliumiga vooderdatud spordikotti 6 Playstation mängu kogumaksumusega 6031 krooni. 4 krooni ja 50 senti maksvat kohukest tahtsid reede õhtul Lasnamäel asuvast kauplusest varastada kaks narkojoobes meest.

Hetkel kuum