Sirje Niitra • 19. mai 2003 kell 11:44

ME Grupp laieneb Eesti turule

Wiklof Holding kontserni kuuluv Oy ME Group Ab Ltd on ostnud Tallinnas tegutseva Eesti firma Linsalu OÜ kogu aktsiapaki.

Linsalu OÜ tegevusvaldkonnaks on Tax Free kaubandus, alkohoolsete jookide maaletoomine ja logistikateenuste müük. Linsalu OÜ käive on ligikaudu 5 mln eurot ja firmal on 11 põhikohaga töötajat. Firma müüjad: tegevdirektor Stefan Eriksson ja finantsdirektor Kersti Piirmets jätkavad firma juhtkonnas.

ME Group on Läänemere piirkonna suurim Tax Free hulgikaubandusfirma kes tegutseb ka alkohoolsete jookide hulgimüüjana Soomes ja Rootsis. Firma tegutseb Helsingis, Turus, Raumas, Maarianhaminas ja Stockholmis.

Sooritatud tehing tugevdab ME Group kontserni teenindusstruktuuri ja avab uusi logistilisi võimalusi Tax Free kaubandusele ning alkohoolsete jookide hulgimüüjatele lisaks Soomele ja Rrootsile ka Eestis, teatas ettevõte.

Hetkel kuum