20. mai 2003 kell 9:43

Seminar: ELi nõuded võivad Eesti veofirmadele olla ehmatavad , leiab Atonen

Osad ELi nõuded võivad Eesti veofirmadele olla ehmatavad, kuid turgude avanemine ja täna kehtivate piirangute kaotamine kaalub probleemid üles.

Nii ütles täna Äripäeva seminaril ?Kuidas mõjutab Euroopa Liitu astumine transpordi ja logistikafirmasid? majandus- ja kommunikatsiooniminister Meelis Atonen. ?Kui turg on ühtne on ühtsed ka nõuded teenuse osutajatele. Pole lootust et meile tehakse mingeid eritingimusi kui me tahame turul võrdselt konkureerida.?

Eestis on vastu võetud terviklik transpordialane seaduste pakett ning seaduste ühtlustamisega jõudnud kaugele. Teatud osas ühtlustamine veel käib, riigikogus on arutamisel raudteeseaduse eelnõu. Kokku moodustavad transpordialased seadused ELI seadusandluse mahust 10%.

Hetkel kuum