Ülo Toomsalu • 17. juuni 2003 kell 6:51

Ülevaade tänastest ajalehtedest

Eesti Päevaleht:

Turismifirma Mainedd on loobumas pakettreiside korraldamisest Ameerika Ühendriikidesse, sest saatkond annab viisa vaid ühele viiest taotlejast.

Kaitsepolitsei saadab kohtusse firmajuhi, kes väljastas pistise eest võltsitud vastavussertifikaadi diislikütuse suhtes, mille laborieksperdid olid tunnistanud euronõuetele mittevastavaks.

Kolmapäeval, 11. juunil suleti Dvigateli valukojas Lepiku Lihatööstus OÜ illegaalne lihatööstus, milles peeti isegi käte pesemist mõttetuks euronõudeks.

Mineraalvee müük on kasvanud eelmise aastaga võrreldes kuni mitukümmend protsenti, eelkõige on kasv tulnud kraanivee arvel.

Postimees:

Eesti eri paikades suviti sadu tuhandeid külastajaid koguval Tivoli Tuuril purunes pühapäeval Kuressaares karusselli «Lendav vaip» kinnitusseade, põhjustades kergemaid vigastusi kolmele lustinud lapsele.

Postimehe andmetel nimetatakse täna Tallinna Sadama nõukogu uuteks liikmeteks Res Publica fraktsiooni esimees Riigikogus Taavi Veskimägi ja Riigikogu liige Indrek Raudne. Saarte Liinide nõukokku nimetatakse aga respublikaan Imre Sooäär.

Kui märtsi lõpul pidas 57 protsenti kodanikest oma huvide parimaks esindajaks valitsusliidu erakondi, siis juunis hääletaks nende poolt vaid 44 protsenti valijaist, näitab uuringukeskuse Faktum värske analüüs.

Kahe ministeeriumi suutmatus jagada omavahel kalandussektori kureerimine võib löögi alla seada sadade miljonite kroonideni küündiva eurotoetuste väljamaksmise, mis on suunatud siinse kalanduse edendamiseks.

SL Õhtuleht:

Kui suletud Pääsküla prügimäe suured kajakad kolivad Jõelähtmele, ohustavad nad hommikul ja õhtul Ülemiste järve kohal tõsiselt lennukeid: võivad lennata startiva või maanduva lennuki mootorisse ning mõlkida keret.

Hetkel kuum