Gea Velthut-Sokka • 2. juuli 2003 kell 7:25

Hydro Texaco võtab üle kolm Favora Tanklate opereeritavat tanklat

Alates juulikuust võtab Hydro Texaco Eesti AS rendilepingu alusel üle kaks Favora tanklat ja ühe Wostok Oil tankla.

Hydro Texaco Eesti AS laienemisplaanid 2003 aastal said alguse Favora tanklate ülevõtmisega Tartus Riia mäel ja Otepääl ning Wostok Oil tankla ülevõtmisega Põlvas, teatas ettevõte. Juuli- ja augustikuu jooksul automaattanklateks ümberehitatavad tanklad hakkavad kandma sarnaselt teiste Hydro Texaco tanklatega UnoX kaubamärki.

Hydro Texaco Eesti AS tegevjuhi Andres Kivistiku sõnul on kolme tankla ülevõtmine vaid osa 2003. aasta laienemisstrateegiast.

?Hydro Texaco areng on olnud kiire ja meie plaanid tulevikuks on sama ambitsioonikad kui seni. Oleme 6 aasta jooksul avanud 19 tanklat, lähema 3 aasta jooksul on plaanis kasvatada turuosa vähemalt 12 %-ni,? lisas Andres Kivistik.

Hydro Texaco AS sõlmis Favora Tanklate omanikega pikaajalise rendilepingu, mille kohaselt Hydro Texacol on õigus opereerida tanklaid vähemalt 10 aastat. OÜ Favora Tanklad jätkab tegutsemist ülalnimetatud tanklates kuni ümberehituste lõpuni.

Kivistiku sõnul on lisaks kolmele ümberehitatavale tanklale Lõuna-Eestis alustatud ka uue tankla ehitust Haapsalus, mis on kavas avada käesoleva suve lõpus.

Hydro Texaco Eesti AS on asutatud 1996. aastal. Kuni käesoleva ajani omas Hydro Texaco Eesti AS 19 UnoX automaattanklat.

Hydro Texaco Eesti AS kuulub 100% Hydro Texaco AS-le asukohaga Kopenhagenis.

Hetkel kuum