21. juuli 2003 kell 8:00

Börsiülevaade: II poolaastal on enim tõusnud Norma aktsia

II poolaastal on enim tõusnud Norma aktsia.

Norma aktsia <GR#EE.NORMA>tõusis 12,1 protsenti. Viisnurga aktsia <GR#EE.VN>tõusis 10 protsenti ja Baltika <GR#EE.BAL>oma 7,6 protsenti.

Enam, kui viis protsenti on veel tõusnud Kalevi aktsia <GR#EE.KALEV>(6,7 protsenti) ja Merko aktsia <GR#EE.MERKO>(6,3 protsenti).

Hansapanga <GR#EE.HP>ja Rakvere Lihakombinaadi aktsiad <GR#EE.RLK>tõusid mõlemad võrdselt 3,1 protsenti. Saku Õlletehase aktsia <GR#EE.SAKU>tõusis 2,6 protsenti, Harju Elektri aktsia <GR#EE.HELEK>kaks protsenti ja Tallinna Kaubamaja <GR#EE.TKM>1,1 protsenti.

Nelja ettevõtte aktsia hinnad langesid. Estiko aktsia <GR#EE.ESTIK>tegi 6,2 protsendiga suurima languse. Klementi aktsia <GR#EE.KLM>langes 4,5 protsenti, Eesti telekomi aktsia <GR#EE.ETL>langes 2,8 protsenti ja Tallinna Farmaatsiatehase <GR#EE.FARMA>oma 1,6 protsenti.

Tõusvad aktsiad edestavad langejaid suhtega 10 : 4.

Hetkel kuum