21. juuli 2003 kell 9:01

Saaremaa Laevakompanii tegi Õlletoobriga veorekordi

Saaremaa Laevakompanii teenindas sel nädalavahetusel, mil toimus festival Õlletoober, ligi 45.000 inimest, mis on läbi aegade suurim Lääne-Eesti saari külastanud inimeste arv.

Saartele reisis kolme päeva jooksul 44.954 inimest, teatas ettevõte. Pühapäeva õhtul venisid koju tagasi pöörduvate puhkajate praamijärjekorrad oodatust pikemaks ning laevakompanii vabandab reisijaile tekkinud ebamugavuste pärast.

Saaremaa Laevakompanii klienditeenindusjuhi Anu Lombi sõnul teenindas ettevõte ainuüksi Kuivastu-Virtsu liinil 32.506 inimest. 'Möödunud aastaga võrreldes kasvas reisijate arv sellel liinil kolme tuhande inimese võrra. Vabandame kõigi reisijate ees, kelle ooteaeg venis oodatust pikemaks,? lausus Lomp.

Laevakompanii täiendas festivali Õlletoober ootuses praamide graafikuid ja kahekordistas kassade arvu, kuid tegelikult sõitsid praamid Kuivastu-Virtsu liinil juba poolest pühapäevast ilma graafikuta. Sõidukeid oli sellel liinil kolme päeva jooksul 9721.

Hetkel kuum