23. juuli 2003 kell 11:18

Minu Vara: laieneme üle Eesti

Uutest eesmärkidest, millest üks on laienemine üle Eesti, ja majandusprognoosidest saab Minu Vara müügi- ja turundusosakonna juhataja Sven Suurvälja sõnul avalikkusele lähemalt rääkida peale saneerimiskava valmimist.

Varem avaldatud andmetel teenis Minu Vara juunis lõppenud majandusaastal nagu ka eelmisel aastal ligi 300 miljoni kroonise käibe juures 8 miljonit krooni kahjumit.

Üks kolmandik Minu Vara kliente on äri- ja avalikust sektorist ja 2/3 korterelamud ning korteriühistud, millest omakorda suurem osa moodustavad Tallinna nn mägede suurpaneelelamud. Uute ja äraminevate klientide suhe on Suurvälja sõnul praegu ligikaudu võrdne.

Suurväli prognoosis samas, et hoonete igapäevase haldamise ja korrashoiu kulud ning teenuste hinnad võivad lähiaastatel tõusta ca 20-30%.

Hetkel kuum