25. juuli 2003 kell 7:03

SLÕL: Riigikogulased sõidavad taksoga maha kümneid tuhandeid kroone

Riigikogu liikmed sõitsid juunis taksokaartidega maha 53 000 krooni.

«Olen takso igapäevane kasutaja,» ütles keskerakondlane Evelyn Sepp, kes sõitis kahe kuuga maha ligi 8000 krooni maksumaksja raha.

«Isiklikku sõiduautot mul ei ole, seetõttu siis ka vajadus kasutada mõnd muud asjakohast transpordivõimalust, näiteks taksot, mis pakub selget ajavõitu - jõuan oma asjatoimetustelt kiiremini ja turvalisemalt punktist A punkti B,» rääkis Sepp, kes eelistab Tulika taksot.

Res Publica liige Tiit Matsulevit? ütles, et mais sõidutas ta taksoga väliskülalisi (ligi 5000 krooni), näiteks Luksemburgi valitsuse euronõunikku Romain Kirti.

«Mais tuli päris mitu korda päevas sõita, samuti andsin riigikogu kaitsekomisjoni liikmena loenguid Kaitseliidus Rapla maakonnas, jne. Nädalalõppudel pole ma aga taksot kasutanud,» kinnitas Matsulevit?.

Kõige enam sõitsid taksoga juunis Res Publica liikmed - 17 858 krooni ? ning Keskerakonna fraktsiooni omad 16 246 krooni eest. 10 830 krooni kulutasid taksosõidule reformierakondlased, Isamaaliit 6320 ja Rahvaliit 1800 krooni.

Hetkel kuum