Viktoria Korpan • 1. august 2003 kell 11:36

Eesti Posti vastukaja Eesti Päevalehe artiklile

Eesti Päevaleht kirjutas täna, et Eesti Posti juhil on paarikümnetuhandesed mobiiliarved.

Järgneb ASi Eesti Post vastukaja.

'Tänases Eesti Päevalehe uudises ?Eesti Posti juhil paarikümnetuhandesed mobiiliarved? on eksitav informatsioon nagu oleks ettevõtte juhatuse liikmetel senini olnud piiramatu õigus ettevõtte kulul mobiilikõnesid pidada.

Kõigil kolmel AS Eesti Post juhatuse liikmel on juba nende ametisse asumise ajal sõlmitud töölepingutes sätestatud mobiilikõnede limiidiks 2000 krooni kuus, kusjuures ülekulu korral arvestatakse vastav summa maha tema palgast.

Sel viisil on ka kogu aeg toimitud. Ainsa erandina otsustas Eesti Posti nõukogu eelmine koosseis ametliku otsusega hüvitada juhatuse esimehe Alo

Streimanni käesoleva aasta märtsi ja aprillikuu mobiiliarved, mis ületasid lubatud limiidi. Kõne all olevatel kuudel viibis Alo Streimann oma ametlikupuhkuse arvel seoses õpingutega Stockholmis, kuid tegeles vastavalt juhatuseliikme töölepingule ka kõigi edasilükkamatute tööasjadega.'

Hetkel kuum