Lauri Linnamäe • 13. august 2003 kell 13:43

Politseijuht: põõsas passimine on nõme nipp

Politseiameti peadirektori Robert Antropovi sõnul peaksid politseinikud lõpetama põõsastes passimise.

Nii tavalised liikluspatrullid kui ka uus liiklusüksus peaks tegelema suuremate liiklushuligaanidega ning lõpetama põõsastes passimise, vahendab Võrumaa Teataja politseijuhi sõnu.

?Põõsastes passimine pole kaval, vaid nõme nipp,? ütles Antropov eile Võru politseinikele. Liikluses korda hoidvad politseinikud peavad tema sõnul keskenduma eeskätt roolijoodikute ning suurte kiiruseületajate püüdmisele.

Kuna aga liikluses muutub olukord niipea, kui politseiauto silmapiirilt kaob, on Antropovi sõnul vaja varjatud üksust, mis hiljuti ka loodi. See liiklusüksus jääb Antropovi kinnitusel tavakodanikule märkamatuks ning keskendub rängalt liikluseeskirja rikkuvate juhtide püüdmisele.

Hetkel kuum