14. august 2003 kell 7:08

Ülevaade tänastest ajalehtedest

Postimees:

Muuga sadamasse saabus eile hiigeltanker Front Page, mis võib peale võtta kuni 300 000 tonni kütust, paraku peab alus lahkuma sadamast poole lastiga, sest Taani väinad piiravad kütuse koguse 160 000 tonniga.

Suvepealinna Pärnusse puhkama sõitnud kümned tuhanded inimesed peibutasid endaga kaasa Tallinna autovarastejõugu, kes valivad saagiks kuni kümme aastat vanu alarmita sõidukeid, et neid omanikule tagasi müüa.

Kolme suurriigi - USA, Venemaa ja Suurbritannia - eriteenistuste koostöös läbiviidud operatsiooni tagajärjel vahistati üleeile kolm meest, kes püüdsid müüa maa-õhk-tüüpi raketti islamiäärmuslast etendanud FBI agendile.

Eesti Päevaleht:

Erakondade rahamured saavad õige pea murtud, sest järgmise aasta eelarvekava jagab kuuele parlamendiparteile kokku 60 miljonit krooni, millest üle poole saavad Keskerakond ja Res Publica.

Vene instituudi läbi viidud uuringute aruandest selgus, et Ameerika vedurid ei tohiks sõita Klooga?Paldiski vahelisel 7,3 kilomeetri pikkusel üliohtlikul raudteelõigul. Keelust hoolimata sõidavad rongid seal aga iga päev.

Tallinna ühtse infosüsteemi riigihanke konkursilt kõrvaldatud ning kaks korda linna vastu kohtus alla jäänud Oracle Eesti jätkab võitlust riigihanke konkursil osalemise õigustamiseks.

Sakala:

Kaheksateistkümnest Viljandimaa omavalitsusest on seni rahataotlusele positiivse vastuse saanud vaid Paistu ja Karksi vald ning Viljandi ja Mõisaküla linn. Suurem osa omavalitsustest tahab euroliidu abiga renoveerida või välja ehitada oma vee- ja kanalisatsioonitrasse.

Hetkel kuum