Virkko Lepassalu • 27. august 2003 kell 12:28

Prügiveofirmad: me ei kavatse metsi reostada

OÜ Prügivedu ja OÜ Prügivedu Grupp lükkab ümber AS Tallinna Prügila 25. augusti pr-teates väljendatud süüdistusi ümbruse reostamises.

Firmade pressiteates öeldi, et nad peavad taunitavaks väidet nagu hakkaksid prügifirmad, kellel pole lepingut AS-iga Tallinna Prügila, jäätmeid Tallinna ümbruse metsadesse viima. Osaühingutel Prügivedu ja Prügivedu Grupp on kehtiv leping Tallinna Jäätmete Sorteerimise Tehasega, kuhu viiakse suurem osa nende poolt veetavatest jäätmetest, öeldi pressiteates.

Samuti avati Silikaltsiidi 7 ehitusjäätmete sorteerimisjaam, mis võimaldab osa jäätmeid suunata taaskasutusse, mitte otse prügilasse viia. Pakume võimalust ehitus- ja lammutusjäätmeid ära anda ka teistele juriidilistele isikutele, väitsid eelnimetatud kaks firmat.

Hetkel kuum