Viktoria Korpan • 1. september 2003 kell 6:51

Falck paneb ülekäiguradade juurde 50 turvameest

Falck Eesti paneb esimesel koolipäeval heategevuse korras välja 50 turvatöötajat, kelle ülesanne on tagada liiklusohutust laste kooliteel.

Juba kuuendat aastat saadab Falck esimesel koolipäeval turvatöötajad suuremates linnades ohtlikematele ülekäiguradadele lapsi abistama, teatas Falck Eesti oma pressiteates.

Projekt hõlmab kogu Eestit. Tänavu on heategevuslikus korras Tallinna ristmikel väljas 11, Pärnus ja Keilas 8, Narvas ja Tartus 4, Rakveres ja Kohtla-Järvel 3, Jõhvis ja Sillamäel 2, Tapal, Haapsalus, Kärdlas, Lihulas ja Kundas 1 turvatöötaja.

Kohad, kus Falcki turvatöötajad sõidutee ületamisel abiks on, valiti kõikjal välja koostöös maanteeameti, kohaliku politsei või omavalitsusega. Tegemist on ülekäigukohtadega elavama liiklusega tänavatel, kus jalakäijatel on keeruline üle tee pääseda.

Tallinnas ja Kohilas jätkub sebravalve Nõmme LOVi, Kristiine LOVi, Kesklinna valitsuse ja Kohila vallavalitsuse tellimusel 5.septembrini. Falcki turvamehed on sel perioodil Tallinnas liiklusohutust tagamas Gonsiori-Laulupeo ja Juhkentali-Odra ristmikel ning Pärnu maanteel Vineeri trammipeatuse ja kino Kosmos ees oleval ülekäiguradadel, samuti Pärnu maanteel Hiiu ülekäigurajal. 1.-ja 2.septembril ka Tondi tänaval Audentese kooli esisel ülekäigurajal.

Hetkel kuum