Gea Velthut-Sokka • 8. oktoober 2003 kell 7:12

Arnold Schwarzenegger sai California kuberneriks

Filmitäht Arnold Schwarzenegger võitis meie aja järgi täna varahommikul lõppenud valimised ja on nüüd California osariigi kuberner.

?Ma ei vea teid alt, ma ei valmista teile pettumust ja teil ei tule minus pettuda,? ütles valimised võitnud vabariiklane infoagentuuri AP andmetel.

?Kõik võlgnen ma tänu Californiale. Ma tulin siia tühjade kätega ja California on andnud mulle absoluutselt kõik. Ja täna on andnud mulle California kõige suurema kingituse ? Te olete minu poolt hääletades andnud mulle oma usalduse,? ütles suur filmistaar ja 70. ja 80.ndatel kulturismis maailmas võitmatu olnud Schwarzenegger.

Kuberneri erakordse hääletuse põhjustus osariigis energiakriisist tekkinud suured finantsprobleemid.

Kui panna California osariik kõrvuti riikidega siis oleks tal maailma suuruselt kuues majandus.

Arnold Schwarzenegger võitis valimised hoolimata süüdistustest, nagu oleks ta oma filmikarjääri algul seksuaalselt naisi ahistanud ning Hitlerist positiivselt kõnelnud.

Hetkel kuum