13. oktoober 2003 kell 13:33

Motorola avaldab kvartalitulemuse plaanitust päeva võrra varem

Motorola võlakirjareitingu alandamise tõttu agentuuri Moody?s poolt, otsustas kompanii kolmanda kvartali aruande esmaspäeval, ehk kavandatust päev varem.

Moody?s alandas reedel Nokia järel teise mobiiltelefonide tootja tagamata võlakohustuste reitingu ühe võrra rämpsvõlakirjade reitingust kõrgemaks ning allutatud võlakirjade reitingu rämpsvõlakirjade staatusele.

?Kompanii tegi taolise otsuse sellepärast, et anda investoritele võimalikult täieliku ülevaate ettevõtte perspektiividest,? teatas ettevõte oma pressiteates. Pärast majandustulemuste avaldamist järgneb ettevõtte juhtkonna pressikonverents.

Analüütikute prognoosi kohaselt teenis Motorola kolmandas kvartalis 3 USA senti kasumit aktsia kohta võrrelduna 6 sendiga möödunud aastal. Motorola <GR#US.MOT> aktsia hind kerkis reedel 0,44 protsenti 13,79 dollarini.

Hetkel kuum