Peeter Raidla • 20. oktoober 2003 kell 9:15

Eesti annab Saksamaale välja neli pangaröövlit

Valitsuse korralduste alusel annab Eesti lähiajal Saksamaale välja neli kodanikku, keda süüdistatakse pangaröövis.

Et valitsuse vastavasisulised korraldused ilmusid läinud reedel Riigi Teataja Lisas, on pangaröövlitel veel homseni aega enda väljaandmise vaidlustamiseks.

Gert Casar sooritas pangaröövi Saksamaal Esseni jaoskonna piirkonnas märtsis 2001. Vadim Semjonovit süüdistatakse tänavu veebruaris toimepandud kahes järjestikuses pangaröövis Maini-äärse Frankfurdi jaoskonnakohtu piirkonnas. Jaanus Tiivelile pannakse süüks pangaröövi Kölni ringkonnakohtu mõjualal jaanuaris 2001. Arvo Vesiloiku süüdistatakse aga kahes järjestikuses pangaröövis Saksamaal Hamburgi jaoskonnakohtu piirkonnas märtsis 2001. Kõik neli pangaröövlit on alates käesoleva aasta augustist Eestis vahi alla võetud.

Hetkel kuum