• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ülevaade tänastest ajalehtedest

  Eesti Päevaleht:

  Ligi kaks kolmandikku Eesti elanikest tahab, et riigikogulased teeksid ainult parlamenditööd ega oleks selle kõrvalt teiste ametikohustustega hõivatud.
  Uute väikeautode rendihinnad on langenud 400 kroonile, mis on aastatetagusest ligi kaks korda väiksem summa.
  Eestlased on Euroopa Liitu astumise eel hakanud aina enam kokku ostma kinnisvara ja maad, lootes, et hinnad liitu astudes hüppeliselt kasvavad. Kinnisvaraanalüütikud suuremat hinnatõusu ei prognoosi.
  Kliendid ei ole rahul K-Arvutisalongi tähtaegadest mittekinnipidamise ning klienditeenindusega. Tarbijakaitsele on firma vastu sel aastal laekunud 11 kaebust.
  Postimees:
  Presidendi vastuvõtuks poliitikutele kujundatud peoriietega tuntust kogunud moekunstnikul Ülle Suurhans-Pohjanheimol ning tema endisel äripartneril tuleb peagi seista kohtu ees, et anda vastust maksukuritegude eest.
  Iru elektrijaam plaanib taotleda Euroopa Liidult abi elektri ja soojuse koostootmise kuni 1,5 miljardi kroonisele investeerimisprojektile, mis võimaldaks alandada soojuse tootmise omahinda.
  Tallinna Pedagoogikaülikool (TPÜ) ehitab ligi 100 miljoni krooni eest kesklinna läbi nelja korruse ulatuva aatriumiga õppehoone, millest võiks kujuneda loomisel oleva Tallinna Ülikooli peahoone.
  Õiguskantsler Allar Jõks näeb olukorras, kus infotehnoloogia arengu tõttu oleme maailma ees piltlikult öeldes alasti, vajadust koostada igaühele arusaadav infoõiguste harta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Ekspress Grupp kutsub aktsionäre kinnitama optsiooniprogrammi
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Täna teatas Ekspress Grupp börsile, et ettevõtte juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku võtta otsus vastu erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.