23. oktoober 2003 kell 8:45

Hotell Pärnu kinnistu ostis hotelli rentnik

Hotell Pärnu kinnistu ostis täna alghinnaga hotelli rentnik Pergo Hotels AS.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonnast öeldi Raadio Pärnule, et tänasel enampakkumisel osales vaid Pergo Hotels, kes nõustus hotelli Pärnu rentnikuna ostma hotelli kinnistu 19 miljoni kroonise alghinnaga. Enampakkumise tulemuse peab kinnitama linnavalitsus, peale mida 30 päeva jooksul tuleb sõlmida ostu-müügileping. Samapalju on ka aega esitada proteste linnavalitsuse otsusele.

Varem oli linn pärast nelja ebaõnnestunud müügikatset püüdnud kinnistut müüa 16,5 miljoni krooni eest kinnistu praegusele rentnikule, selle kava lükkas linnavolikogu tagasi. Pärnu linnavolikogu ei nõustunud eelmisel nädalal opositsiooni kuuluva Res Publica liikme Jüri Kuke ettepanekuga tühistada hotell Pärnu kinnistu müügiotsus. Res Publica hinnangul oleks hotell Pärnu müük tingimustel, mis on linnavalitsuse poolt välja kuulutatud, linnale äärmiselt kahjulik.

Hotell Pärnu 4508-ruutmeetrine kinnistu asub Pärnu kesklinnas, aadressil Rüütli 44. Pergo Hotelsi rendileping kehtib veel 13 aastat.

Hetkel kuum