23. oktoober 2003 kell 12:10

Korruptsiooni kahtlustav Keskerakond nõuab ühendministrilt aru

Keskerakond teatas, et kahtlustab korruptsiooni Narva Õlitehases ja nõuab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt aru.

Keskerakondlased Ain Seppik, Evelyn Sepp ja Olev Laanjärv esitasid täna arupärimise majandus-ja kommunikatsiooniminister Meelis Atonenile, milles paluvad selgitusi AS Narva Elektrijaamad alluvuses töötava Narva Õlitehase kohta.

Keskerakonna teatel võib korrumpeerunud olla Res Publica ja Riigikogu liige Ants Pauls, kes on ühtlasi Eesti Energia nõukogu liige ning töötanud varem Narva Elektrijaamade juhina. Pauls toetas omal ajal elektrijaamade erastamist NRG-le.

Eesti Ekspressi väitel tegi Narva Õlitehas põhjendamatuid soodustusi Res Publica rahastamisega seotud firmale. Ettevõttes toimunut uurib Narva Elektrijaamade sisekontroll.

Hetkel kuum