• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  FT: Putinil ei jää muud üle kui Hodorkovski maha lasta

  FT avaldas intervjuu Mihhail Hodorkovskiga ja pikema essee endisest Jukose juhist.

  Viimases lõigus kirjutab autor: 'Ta on veel noor ja rikas. Kunagi tuleb võimudel ta vabastada ja siis jätkab ta oma võitlust. Mitme juhtiva vene poliitiku, ärimehe ja Jukose kõrge kaastöötaja sõnul on Hodorkovski neile rääkinud sedasama. Paljud arvavad, et ülerahvastatud ja tuberkuloosist läbiimbunud vangikong taltsutab ta bravuuri. Vaid üks neist, kellega mul õnnestus rääkida, on kindel, et Hodorkovski peab vastu. 'Kõike me (oligarhid) olema harjunud riskima kõrgete panustega, aga Putin pole kõige tähtsam inimene maailmas. Putinile on Hodorkovski vangisolek ohtlik. Hodorkovski on noor ja kui ta lõpuks väljub vabadusse, on presidendile ilmunud väga rikas vastane tema vastase isikliku eelarvamusega. Ja Putinile ei jää muud üle, kui ta maha lasta''.
  <#Newsru.com=http://www.newsru.com/world/05Nov2003/ukos1.html>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.