• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Palestiinlaste rahandusminister boikoteerib kriisikabinetti

  Palestiina omavalitsuse rahandusminister USA poolt tema reformide pärast kiidetud Salam Fayad keeldub osalemast uues kriisikabinetis.

  uus kriisikabinet moodustati kahe päeva eest, kirjutas Eesti Päevaleht Online viitega Reutersile.
  Fayyad ütles, et ta on kodus kuni palestiinlaste liidri Yasser Arafatiga võimuvõitlust pidav peaminister Ahmed Qurea (pildil) moodustab alalise valitsuse. Fayadi hinnangul ei ole kriisikabinetil enam õiguslikku alust.
  ?Meil on seadus ja seda tuleb austada. See on põhimõtte küsimus,? ütles ta. ?Mu valitsuse aeg sai läbi 4. novembril ja nii ka minu oma,? sõnas ta, viidates kriisikabineti 30 päevalisele seadusejärgsele ametiajale, mis teisipäeval lõppes. ?Seega ma ootan, kuni kabinet moodustatakse.?
  Endine rahvusvahelise valuutafondi ametnik Fayad ütles, et palus oma meeskonnal ministeeriumis jätkata tööd seni, kuni ta naaseb.
  Arafat pani Fayadi ametisse eelmisel aastal ning pärast seda võitis ta rahvusvahelise poolehoiu oma jõupingutuste eest Palestiina omavalitsuse finantside revideerimisel. Omavalitsuse finantspoliitikas oli palju korruptsiooni ning raiskamist ja seda suutis mees vähendada.
  Kolmapäeva hommikul kohtusid Qurea ja Arafat, kuid otsustele mehed ei jõudnud. Arafat ja Qurea vaidlevad üha omavalitsuse siseministri ehk julgeolekujuhi isiku üle.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.