• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  British Airwaysi puhaskasum kahanes enam kui kolmandiku võrra

  Euroopa suurima lennuliini British Airwaysi puhaskasum langes lõppenud teises kvartalis 36%, 98 miljoni Suurbritannia naelani (2,2 mld kr).

  Tegevuskasum vähenes 21%, 195 miljoni naelani (4,4 mld kr). Käive kahanes ligi 6% 1,98 miljardi naelani (45 mld kr), teatas lennuliin Londoni börsile.
  Firma andmetel on lõppenud veerandaastal juba positiivset mõju avaldanud kulude kokkuhoiuprogramm ning muud efektiivsust tõstvad abinõud. ?Oleme teinud tublisid edusamme kulude vähendamise osas,? ütles firma juht Rod Eddington.
  Kogu aasta jooksul tahab kompanii säästa 701 miljonit naela. Varem arvestati sellega, et kuni 2004. aasta märtsini suudetakse säästa 650 miljonit naela.
  Ka kavandatud 13 000 inimese koondamised lähevad ettevõtte andmetel plaanipäraselt. Hetke seisuga on koondamisteate saanud 12 087 inimest, tuleva aasta märtsiks peaksid teate kätte saanud olema kõik 13 000 inimest. Järgnevaks kolmeks kuuks andis lennufirma tagasihoidliku väljavaate. Arvestatakse stabiilse käibega.
  Lisaks teatas lennufirma, et juhatuse liige Lord Marshall of Knightsbridge astub tagasi ning tema asemel valitakse juhatusse 56-aastane Martin Broughton, kes on hetkel veel British American Tobacco juhatuse liige.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.