• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Tallinna jõulureklaam ehib Moskva ja Peterburi metrood

  Juba teist talve kerkivad Moskva ja Peterburi metroodesse plakatid, et meelitada sarnaselt põhjanaabritega ka venelasi Eesti pealinna talvepuhkusele.

  Kaks rusketes keskaegsetes kostüümides daami - käes säraküünlad - paotavad kutsuvalt naeratades tumepunaseid kardinaid, mille vahelt avaneb vaade kargelt talvisele tuledesäras Raekoja platsile.
  See pole mitte kirjeldus ajaloolise seiklusfilmi «Viimne reliikvia» uuest posterist, vaid reklaamplakat, millesarnased kaunistavad Tallinna ettevõtlusameti tellimusel juba sel nädalal Moskva ja Peterburi suuremate metroojaamade seinu, kirjutab Postimees.
  Ainsa linnana Eestis reklaamib Tallinn end välismaal tänavareklaamidega, seekordseiks partnereiks Estonian Air ja EVR Ekspress. Teised linnad jagavad oma tutvustusmaterjale enamasti messidel ning reklaamplakatitele satuvad linnade nimed vaid siis, kui mõni reisikorraldaja kampaania korraldab.
  Peale suures formaadis plakatite Moskva ja Peterburi metroodes jõuavad reklaamtahvlid ka jõulueelsesse Soome - Helsingi, Turu ja Tampere tänavatele.
  Rootsi ja Soome meedia- ja turismialastes internetiportaalides - näiteks ajalehe Aftonbladet, Soome MTV3 ja Rootsi TV4 kodulehekülgedel - hakkab Tallinna raha eest roosa kilukarbisilueti kohal sadama valget lund.
  Linn loodab kampaaniaga kasvatada venelastest ja rootslastest külastajate arvu novembrist jaanuarini 5-10 protsenti. Mullune samalaadne kampaania tõi suurima tõusu - 42 protsenti - rootslaste osas, kuid ka venelasi tuli siia veerandi võrra tavalisest enam.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.