• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Deutsche Telekom taas kasumis

  Deutsche Telekom teenis kolmandas kvartalis 508 mln eurot (8 mld kr) puhaskasumit, mullu samal ajal oli firma kahjum veel 20,6 mld eurot (322 mld kr).

  Saksa telekomifirma Deutsche Telekomi aastataguse kahjumi taga oli mobiilsideüksuse mahakandmine, mis omandati 1990. aastate alguses.
  Käive kasvas 5%, 14,1 miljardi euroni (220 mld kr). Kulumieelne ärikasum (EBITDA) tõusis 22%, 4,7 miljardi euroni (73,5 mld kr).
  Deutsche Telekomi mobiilsideharu T-Mobile teenis kolmandas kvartalis rekordilise kasumi. Kulumieelne ärikasum kasvas 35%, 1,7 miljardi euroni. Käive suurenes 16% võrra, 5,9 miljardi euroni.
  Fikseeritud side haru T-Com käive seevastu langes 5%, 7,1 miljardi euroni ning kulumieelne ärikasum 2%, 2,5 miljardi euroni.Telekomi IT-tütarfirma T-Systemsi käive kasvas protsendi võrra, 2,6 miljardi euroni. Kulumieelne ärikasum kosus 21%, 393 miljoni euroni.Deutsche Telekomi tütarettevõte, Euroopa suurima internetiteenuste pakkuja T-Online?i käive vähenes 15%, ühe miljardi euroni. Kulumieelne ärikasum oli 15 miljonit eurot, mullu samal ajal tuli ettevõttel leppida veel 12 miljoni euro suuruse kahjumiga.
  Kogu aastaks ootab Deutsche Telekomi kontsern 19,2 miljardi euro suurust kulumieelset ärikasumit. Lisaks kavatseb kompanii suurendada investeeringuid võrreldes jooksva aastaga 1,5 miljardi euro võrra, 8,5 miljardi euroni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Raadiohommikus: Eesti IT-ettevõtete edulood Lähis-Idas ja spaaäri tulevikust kõrgete energiahindade juures
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Valitsuses köeb kriis elektritoetuste pärast Keskerakond: vaja on lisaeelarvet
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.