• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leedu presidendi kõik põhinõunikud on esitanud lahkumisavalduse

  Nüüd, kus teist nädalat käib Leedu presidendi nõunike ja maffia võimalike sidemete uurimine, on kõik presidendi nõunikud esitanud lahkumisavalduse.

  President Rolandas Paksase pressiesindaja Rosvaldas Gorbaciovas ütles ajakirjanikele, et kas president kõik need lahkumisavaldused selle nädala lõpuks rahuldab, pole teada, kuid see annab talle vähemalt võimaluse on kantselei töötajaskond paindlikult ümber kujundada, kirjutab The Baltic Times.
  Rahvusliku julgeoleku nõuniku Remigijus Acase volitused peatas president juba 10. novembril. Lahkumisavalduse on esitanud välispoliitika nõunik Alvydas Medalinskas ja sisepoliitika nõunik Dalia Kudraite-Giedraitiene.
  Leedu tuntud teleajakirjanik ja Paksase endine abi Rimvydas Paleckis ennustas, et tekkinud skandaal võib põhjalikult muuta riigi poliitilist maastikku. Tema sõnul Paksas teab, et seim on rahva silmis ebapopulaarne ja võib sellele mängida. Sest kui näiteks seim võtab presidendi suhtes ründava hoiaku ja kaotab, siis kaotab ta veelgi mõjuvõimu. Kui aga president vahetab välja kogu oma meeskonna, siis kahaneks paratamatult presidendiinstitutsiooni mõju.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Alexander Elder hoiatas Toomase konverentsil pullituru lõpu eest
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.