Ülo Toomsalu • 18. november 2003 kell 6:05

EPL: Euroopa aasta auto on tõenäoliselt Fiat Panda

Täna avalikustatav Euroopa aasta auto 2004 on kinnitamata andmetel Fiat Panda, väidavad mitmed internetiväljaanded.

Kui see informatsioon vastab tõele, on Fiat kaheksa võiduga aasta auto konkurentsis läbi aegade edukaim automark. Sellisel juhul on Fiati kontol koos kontsernikaaslaste Lanzia ja Alfa-Romeoga kogunenud üksteist võitu, kirjutab Eesti Päevaleht.

Lisaks Fiat Pandale pääses tänavu finaali BMW 5. seeria, Mazda 3, Nissan Micra, Opel Meriva, Toyota Avensis ja uus Volkswagen Golf. 58 ajakirjanikust koosnev ?ürii valis seitse finalisti 35 kandidaadi hulgast. Võistluses said osaleda kõik Euroopa riikides müüdavad uued mudelid, mida toodetakse aastas üle 5000 sõiduki.

Eesti aasta auto selgub järgmisel kuul.

Hetkel kuum