Peeter Stamberg • 26. november 2003 kell 22:00

Viisnurga kahjum huvi ei tekitanud

Teisipäeva õhtul majandustulemused avaldanud Viisnurga aktsiaga eile ühtegi tehingut ei tehtud. Börsil paistis suure käibega silma Hansapanga aktsia.

Kolmandas kvartalis taas kahjumit saanud Viisnurga aktsiaga tehingute tegemiseni ei jõutud, küll aga langes aktsia müüginoteering. Kui teisipäeval sooviti aktsiat osta 33,95 krooniga ja müüa 33.95ga, siis eile langes müüginoteering 35,20 kroonile.

Hansapanga aktsia langus jätkus. Käivet tuli Baltimaade juhtiva panga aktsiast 65,5 miljonit krooni ja aktsia hind langes 1,14 protsenti, 285,55 kroonile. Viimati tuli Hansapanga aktsiast rohkem käivet 12. novembril.

Kahes suuremas tehingus vahetas omanikku 50 000 aktsiat. Mõlemad tehingud tehti 286,33 krooni tasemelt. Seega andsid kaks suurtehingut kokku 28,6 mln krooni käivet.

Kui Hansapanga aktsia on langenud juba viiendat kauplemispäeva järjest, siis Eesti Telekomi aktsia sulgus kolmandat päeva järjest 102,02 kroonil.

Eile avaldatud Kalevi auditeeritud majandusaruandest (Kalevi majandusaasta lõppes juunis) selgus, et auditeerimise käigus on bilansi ja kasumiaruande kirjetes toimunud märgatavad muudatused. Suurimad muudatused olid kahes omakapitali kirjes: ümberhindluse reservis ja eelmiste perioodide jaotamata kasumis.

Hetkel kuum