Ülar Lauk • 27. november 2003 kell 13:59

George Bushi vend on Hiina kompanii konsultant

USA presidendi George Bushi noorem vend Neil Bush palgati 400 000 dollari eest aastas Hiina arvutikiipe tootva firma poolt, kirjutas LA Times.

Presidendi vend soostus konsulteerima korporatsiooni Grace Semiconductor Manufacturing Corp, mis asutati 2000. aastal Hiina ekspresidendi Jiang Zemini poja Jiang Mianhengi ja Taivani ärimehe Winston Wongi poolt.

Lepingu järgi saab Neil Bush viie aasta jooksul GSMC-lt 2 mln dollarit priviligeeritud aktsiatena.

Vastutasuks nõustus Bush aeg-ajalt konsulteerima korporatsiooni kommertsstrateegia ja -poliitika küsimustes ning andma informatsiooni uutest tendentsidest firmat huvitavates küsimustes ja osutama muid ekspertteenuseid.

<#Newsru.com=http://www.newsru.com/world/27nov2003/neil_china.html>

Hetkel kuum