4. detsember 2003 kell 12:36

Tollioksjonil müüakse pooleks lõigatud sõiduautosid

Jäjekordsel Tolliameti korraldatud tollioksjonil müüakse muu kauba hulgas ka keskelt pooleks lõigatud sõiduautosid.

Müügil on 18 kasutatud autot, millest 3 on autoregistris arvel. Üheksa autot on keskelt läbi lõigatud ning ostja saab neid kasutada varuosadena. Peale autode on müügil automagnetofone, videomagnetofone, automagnetofonide esipaneele, metallilõikureid, vannitoa mööblit, puidust laetalasid, soojussõlme termomeetreid, elektrilisi küttekehi, sigarette (ekspordiks), sukkpükse ja muud.

Tollioksjon kestab 12. detsembrini.

Tolliseadustiku kohaselt realiseeritakse tollioksjonil kaup või veok, mille konfiskeerimise otsus on jõustunud. Samuti võib realiseerida tollioksjonil kaupa või veokit juhul, kui selle selle omanikku või valdajat ei ole õnnestunud kindlaks teha 30 kalendripäeva jooksul nende tolliterritooriumile saabumise või tolli poolt kinnipidamise päevast arvates.

Oksjon ja lisainfo asub interneti leheküljel <#tollioksjon=http://www.tollioksjonikaup.ee>

Hetkel kuum