Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Autoregistrikeskus maksis miljoneid kroone lisatoetusteks

  Autoregistrikeskus maksis oma töötajatele möödunud aastal üle kuue miljoni krooni lisatasusid, korvates ka näiteks suvilas toime pandud varguse kahjud.

  Riigikontrolli aktist selgub, et ARKi töötajate palgajuhendis on kirjas võimalused lisatasu saamiseks: näiteks kuus kuud töötanutele makstakse ühekordset toetust, sealhulgas toetust töötaja põhjendatud avalduse alusel elukondlike raskuste korral, kirjutab Eesti Päevaleht.
  Nii sai läinud aastal mitu töötajat toetust seoses raske majandusliku olukorraga. ?Näiteks seoses töötaja eramu elektrijuhtmete paigaldustöödega, töötaja suvilas toime pandud vargusega ning töötaja eramu kanalisatsiooni- ja veetorustiku ühendamisega magistraaltrassi,? seisab kontrollaktis.
  Peale selle on kõigile töötajatele makstud näiteks iseseisvuspäeva-, jaanipäeva- ning jõulu- ja puhkusetoetusi.
  2002. aasta jooksul kulus eelnimetatud tasudeks kokku umbes 6,2 miljonit krooni.
  Majandusminister Meelis Atonen teatas, et tegemist on tõsise probleemiga. ?See on jama, mida nägime ka ise riigikontrolli aktist,? ütles ta. ?Riigiametis on selge palgasüsteem ning selliste sotsiaaltoetustega ei pea üks riigiamet tegelema.?
  Ministri sõnul on toetuste jagamine üks järjekordseid põhjusi, miks juhtkonna vahetus oluline oli.
  ARKi vastne juht Tamur Tsäkko teatas ametisse astudes, et üle tuleb vaadata töötajate motiveerimise süsteem ning organisatsioon läbipaistvamaks muuta. ?Klientide usaldus tuleb ära teenida, esimeste sammudena tegevuse läbipaistvamaks tegemisel kavatsen üle vaadata sisseostetavate teenuste tingimused ja vajadusel kuulutada välja täiendavad riigihanked,? lausus Tsäkko.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Andre Nõmm: kapitalism ei lakka rohepöörde tõttu olemast
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Investori nädal: LHV uus nimiväärtus, USA tööhõive määr on taastumas
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Idufirmade juhid energiakriisist: talv võib tarbimise isu ära võtta
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuntud varuosafirma vahetas suuromanikku
Balti Autoosade suuromanik, Soome ja Eesti juhtiv auto varuosade müüja Koivunen saab uue omaniku.
Balti Autoosade suuromanik, Soome ja Eesti juhtiv auto varuosade müüja Koivunen saab uue omaniku.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.