• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EVEA jagas 15. sünnipäeval auhindu ja kingitusi

  17.52 Suures punase valgusega trepihallis seisavad kaks tütarlast ja pakuvad saabujatele vahuveini. Teatan just vabandavalt, et olen autoga ning ei soovi alkoholi, kui mu selja taga kukub klirinal maha kandikutäis vahuveiniklaase, punane märjuke moodustab hallil kivitrepil müstilisi kujundeid.
  17.59 Saabub EVEA kunagine juht Riivo Sinijärv abikaasaga.
  18.00 Brünett kaunitar pillab maha järjekordse klaasi vahuveiniga, asi hakkab nalja tegema.
  18.04 Saabub Hardo Aasmäe.
  18.12 Külalised palutakse saali.
  18.14 EVEA president Jüri Järviste ütleb mõne sõna ning kutsub rahva ette EVEA asutajaliikmeid. Kolm meest ja üks naine astuvad esile.
  18.16 Natuke haigla, natuke söökla järgi lõhnavasse saali astub Bastioni juht Indrek Stahl.
  18.24 Jüri Järviste sõnavõtt.
  18.25 EVEA president aastatel 1989?94 ja 1999?2002 Riivo Sinijärv ähvardab kõneleda kaks tundi! Räägib, kuidas EVEA loodi. Veel ütleb Sinijärv, et mis sa nihukese ilmaga muud ikka teed kui tööd, eestlase loomus on juba kord selline.
  18.40 Asutajaliige Hardo Aasmäe räägib, kui raske oli Moskvast kõikvõimalikke lube saada ja mis ta kõik tegi, et vajalikke allkirju hankida. Küll on kõvad toolid. Valge daam teeb pilti.
  18.48 Asutajaliige Oleg Zavjalovgi räägib Gorbat?ovist.
  19.03 Kaks esindajat Soome sõsarorganisatsioonidest kougivad kilekottidest midagi välja, kas kingitused? Üks soomlane räägib alguses soome, siis inglise, siis jälle soome keelt.
  19.11 Ettevõtluse sõbra auhindade üleandmine. Vastseliina vallavanem saab seinakella, sest vallas on loomisel tööstusküla. Tegemist on Phare katseprojektiga, mille eesmärgiks on ettevõtjaid valda meelitada. Kolm ettevõtet olevat juba tulnudki. Uste tagant on kuulda laua katmise hääli.
  19.16 Tallinna abilinnapea Toomas Vitsut saab ettevõtluse sõbra seinakella Tallinna linnavalitsuse esindajana, sest Tallinn tegi ettevõtlusinkubaatorid ja annab stardiabi. Vitsut loodab oma sõnavõtus, et tulevikus ei ole inimesed õppinud tööd otsima, vaid töökohti looma.
  19.20 Esimest korda EVEA ajaloos antakse kuldmärk eraisikule, selle saab Hardo Aasmäe.
  19.25 Kuulutatakse välja vaba mikrofon. Kiidetakse majandusajakirja ja EVEAd.
  19.31 Sõna võtab Maksumaksjate Liit. Kingib EVEA-le Vello Vallaste pildi, kõik naeravad.
  19.35 Jüri Järviste lõpetab sõnavõtud. Tehakse ühisfoto.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Analüüsifirma: Pelotoni aktsia on väärt null dollarit
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Raadiohommikus: kõrgharidusest, tööjõust ja e-residentsusest
Käes on kõrgkoolidesse sisseastumise aeg. Kas kõrgkoolid suudavad ette valmistada just neid spetsialiste, keda tööturg vajab? Kui palju välistudengeid on Eestisse oodata?
Käes on kõrgkoolidesse sisseastumise aeg. Kas kõrgkoolid suudavad ette valmistada just neid spetsialiste, keda tööturg vajab? Kui palju välistudengeid on Eestisse oodata?
Kallas Ukraina ja Moldova kandidaatriigi staatusest: see on suurim edasiminek pärast NSVL-i lagunemist
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.