• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Elion pakub kõnefiltri teenust

  Elion hakkas detsembri algusest pakkuma kõnefiltri teenust, mis aitab vältida soovimatuid kõnesid tavatelefonile.

  Kuni järgmise aasta veebruari lõpuni kestva testperioodi jooksul on teenus tasuta, teatas ettevõte.
  Kõnefiltri teenus võimaldab koostada ?musta nimekirja? telefoninumbritest, millelt algatatud kõned ei jõua vastuvõtjani. Teise võimalusena on võimalik määrata ?valgesse nimekirja? numbrid, millelt algatatud kõned jõuavad vastuvõtjani, teistelt numbritelt tehtud kõned aga mitte.
  Elion Ettevõtted ASi kõneside teenistuse juhataja Anne Süldi sõnul on teenus mõeldud klientidele, kes ei soovi vastu võtta kõnesid enda jaoks ebasobival ajal või soovimatutelt numbritelt. ?Näiteks kui klient ei soovi, et teda puhkepäevadel tööasjus telefonitsi tülitatakse, on tal nädalavahetusteks võimalik ära keelata nii töökaaslastelt kui ka numbrinäidu keelustanud telefonidelt kõnede jõudmine tema numbrile,? selgitas Süld. ?Teenust on väga mugav juhtida ? seda saab teha kas Elioni e-teeninduse kaudu või oma telefonilt.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA tehnoloogiasektori futuurid suurelt miinuses
USA aktsiaindeksite futuurid on täna tublisti kukkunud, sest riigivõlakirjade tootluse kiire kasv jätkub ning investorid valmistuvad intressimäärade tõusuks, vahendab Reuters.
USA aktsiaindeksite futuurid on täna tublisti kukkunud, sest riigivõlakirjade tootluse kiire kasv jätkub ning investorid valmistuvad intressimäärade tõusuks, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: superkondensaatorid, tuulegeneraatorid ja lennukihooldaja plaanid
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis räägib Tesla mängumaale trügiva Skeleton Technologiese ärijuht Ants Vill sellest, kuidas hammustada tükki 60 miljardi euro suurusest turust, millal võiks superkondensaatoreid arendav ettevõte jõuda kasumisse ning kui palju plaanitakse Eestis töötajaid värvata.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis räägib Tesla mängumaale trügiva Skeleton Technologiese ärijuht Ants Vill sellest, kuidas hammustada tükki 60 miljardi euro suurusest turust, millal võiks superkondensaatoreid arendav ettevõte jõuda kasumisse ning kui palju plaanitakse Eestis töötajaid värvata.
Nädala lood: Linnahall sokutatakse erakätesse kaasavaraga ja investorid said halva üllatuse
Äripäeva lugevaid investoreid jahmatas sel nädalal lugu populaarsest välismaaklerist, kes kehtestas kopsaka tasu. Samuti sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas Tallinn üritab magusa kaasavaraga Linnahalli erakätesse sokutada.
Äripäeva lugevaid investoreid jahmatas sel nädalal lugu populaarsest välismaaklerist, kes kehtestas kopsaka tasu. Samuti sai Äripäeva veergudelt lugeda, kuidas Tallinn üritab magusa kaasavaraga Linnahalli erakätesse sokutada.