10. detsember 2003 kell 22:00

Arvutifirma Pennu hiigelkahjumis

Arvutifirmat Pennu CT ähvardav kahjum võib olla suurem kui väljapakutud 36 miljonit krooni. Oleme arvestanud ka suurema kahjumiga, teatas Pennu uus juhatuse esimees Indrek Rahumaa. Rahumaa väitis, et ettevõtte ei lähe vaatamata suurele kahjumile mingil juhul likvideerimisele ja Balti Cresco Investeerimisgrupp kavatseb ettevõte tööle panna. Arvutifirmale osutus muuhulgas ülejõu käivaks büroohoone ehitus Tallinnas Järvel.

Hetkeseis: Pennu alusel loodigi börsile läinud firma XXL.EE. Firma uus juht Arho Anttila rääkis Pärnu juhtimiskonverentsil isegi teemal ?Kuidas ehitada uppunud aurulaevast tuleviku sõiduvahend?. Sellest hoolimata läks ka XXL.EE 2002. aasta algul pankrotti. Maksuvõlast 2 miljonit tuli kohe algul üle ASist Pennu.

Hetkel kuum