Christel Karits • 11. detsember 2003 kell 22:00

Kristiine Keskus teeb ?oppajate elu mugavamaks

Kristiine Keskus pakub jõulukinkide otsijatele uut võimlaust ? kingijahil külastajad ei pea enam higistama paksudes kasukates ega vaevlema raskete kompsude all, vaid saavad rahulikult jätta üleriided ja pakid vastavatud garderoobi.

?Eestis on see esimene sellelaadne teenus, mujal maailmas ammu väga laialt levinud. Idee on hea ja imelihtne ? muuta külastajatele ostukeskuses liikumine mugavamaks,? räägib üliõpilaste idee elluviija, projekti juht Sigrid Arus.

Uus riiete- ja pakihoid Kristiine Keskuses asub Prisma sissepääsu vastas. Riidehoid mahutab ligi 150 üleriiet, pakihoius on 30 lukustatavat hoidlat.

Mustamäe kaubanduskeskus avas läinud nädalavahetusel aga mängutoa, kuhu õrnem sugu võib oma mehed hoiule anda.

Hetkel kuum