Inno Tähismaa • 11. detsember 2003 kell 10:15

Mul pole enam Nordeasse asja (intervjuu Juhani Seilenthaliga)

Nordea Eesti eile ametist vabastatud tegevjuht Juhani Seilenthal ütles intervjuus, et tal pole enam Nordea Panka asja.

Järgneb intervjuu Juhani Seilenthaliga:

Mis juhtus, miks sind nii kiiresti vallandati?

Ikka on nii, et kui asju teha, siis tuleb neid teha kiiresti. See põhimõte on õigem.

Kus sa praegu oled?

Kodus.

Naased täna tööle?

Ei.

Ei lähegi enam, näiteks asju üle andma?

Jah, kontorist mind enam leida ei saa.

Räägi, mis siis juhtus. Tulid eile Taanist ja??

Ma ei tahaks seda kommenteerida. Jätame selle panga kommenteerida. Huvitav oli lugeda Thomas Neckmari intervjuud (Äripäev) onlines. Salvestasin selle endale. Huvitav on väide, et strateegia jääb samaks, aga tuleviku osas ei suutnud me kokku leppida. Võin öelda nii, et olen töötanud viie suurepärase liidri alluvuses, ja viimased kaks aastat, viis kuud ja kümme päeva Neckmari alluvuses. See peaks kõik ütlema.

On sul Neckmarile etteheiteid?

Ei taha seda öelda.

Kas sind seob konfidentsiaalsuse lepe?

Ei, mind juhivad südametunnistus ja tõekspidamised. Olen seotud eluaegselt pangasaladuse hoidmise kohustusega, see tuleneb seadusest. Leian, et täna on vara hakata aktiivselt kommenteerima. Peab positiivselt mõtlema. Eesolevad vähemalt 34 töist aastat peab elama positiivse ellusuhtumisega.

Kas lahkumine oli päevapealt?

Sain Taanis asja selgeks küll juba. Kirjutasin Taanis juba alla ühe dokumendi vastuvõtmisele, mille sisu ei tahaks kommenteerida. Küsimus on inimestes, probleemid pole olnud Eestis. Klientidel pole siin põhjust muretsemiseks.

Ja lahkumine pole seotud Nordea töötajate pettusega Taanis?

Ei.

Hetkel kuum