• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Riigikogulane Leinatamm teeb öösel kaubamajas kreisiraadiot

  Riigikogu liige Tarmo Leinatamm esineb tuleval nädalavahetusel Tartu kaubanduskeskuses koos Peeter Oja ja Hannes Võrnoga.

  Leinatamme, Oja ja Võrno öisele esinemisele on pühendatud ka tänase Postimehe tagumine reklaamkülg.
  Kreisiraadio kolmiku liige Leinatamm, kes siiani pole lasknud end häirida riigikogulaste kõrvaltegevuste ümber käivast diskussioonist ning astub igal argipäevaõhtul teleris üles ristsõnamängu juhina, ei näe kaubanduskeskuses esinemises midagi taunimisväärset.
  'Kui me tuleme Riigikokku tööle, siis ega me ei saa oma endist elu öö pealt ära unustada,' rääkis Leinatamm Postimehele.
  'Meil on erinevad kohustused võetud. Minul dirigendina käivad kohustused 2007. aastani, neist ma ei pääse kuskile. Meiesuguste häda on selles, et meie tegemised paistavad välja,' arvas riigikogulane. 'Osa liikmeid täidab oma kohustusi omapäi,' lisas ta.
  Sõna esineda Tartu Lõunakeskuses Kreisiraadiona on Leinatamme sõnul antud enne seda, kui tema ja Võrno valiti Riigikokku. Võrno on Riigikogu liikme kohast oma muude kohustuste tõttu loobunud.
  Leinatamm ei osanud öelda, mida esinemine täpselt kujutab. 'Võib-olla piisab sellest, et ma olen seal kohal. Ausalt öelda ma ei mäleta, mis funktsioonid mul seal on,' väitis Leinatamm.
  Leinatamme sõnul lähtub ta meelelahutuses töötades seadustest, mis ei keela Riigikogu liikmete kõrvaltegevusi, samuti on tema sõnul Res Publica fraktsioon seisukohal, et igaüks on oma vaba aja peremees ja tegeleb sellega, millega ta soovib tegeleda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Venemaa gaasijuhe kuumutab Saksamaa koalitsiooni lõhenemist
Venemaalt Saksamaale kulgev gaasijuhe Nord Stream 2 on juba löönud kiilu Saksamaa ja USA vahele ja külvanud lahkarvamusi Euroopas. Nüüd, mil kasvab hirm, et Venemaa ründab Ukrainat, on sellest saanud tüliõun ka Saksamaa valitsuse sees, kirjutab Financial Times.
Venemaalt Saksamaale kulgev gaasijuhe Nord Stream 2 on juba löönud kiilu Saksamaa ja USA vahele ja külvanud lahkarvamusi Euroopas. Nüüd, mil kasvab hirm, et Venemaa ründab Ukrainat, on sellest saanud tüliõun ka Saksamaa valitsuse sees, kirjutab Financial Times.