ÄP fototoimetus • 18. detsember 2003 kell 22:00

Puhkepäeva turismiuudised

31. detsembrini on võimalik osta Air France?i aastalõpukampaania pileteid, lennata saavad selle kampaaniaga kaasaminejad 5. jaanuarist 29. veebruarini.

Piletihinnad on järgmised: Barcelona 5315 krooni, Madrid 5315 krooni, Milano 5265 krooni, Rooma 5265 krooni.

Kehtib laupäeva öösel kohaloleku reegel, hindadele lisanduvad lennujaamamaksud ca 1200 krooni.

Cassandra reisibüroo pakub talvise populaarseima suusakuurordi reisile soodustust: kui leiad viis sõpra, kellega koos minna, siis meelitades nad reisibüroo kaudu Tatratesse, saad ise sama reisiga kohale tasuta.

Niimoodi pääseb 10. või 15. jaanuaril väljuvale Tatrate bussireisile, kui viis kaaslast oma kohad enne 28. detsembrit ära broneerivad.

USA suurimal turismivahendusmessil Pow Wow ennustati 2002. aastal, et riiki külastavate turistide arv jõuab pärast 11. septembri terrorirünnakuid endisele tasemele hiljemalt aastal 2004. Praeguse aasta märgid näitavad, et nii lähebki: USA kommertskoja andmetel jääb hetkel turismikäive juba vaid 0,5 alla 2000. aasta lõpu tasemele. Suurimad turismisektori kasvatajad USAs olid lennundus ja hotellindus.

Autor: ÄP

Hetkel kuum