Leedu Hansabankase juhatuse esimees lahkub ametist

06. jaanuar 2004, 10:38

Leedu Hansabankase juhatuse esimees ja ASi Hansapank juhatuse liige Darius Nedzinskas esitas tagasiastumispalve, teatas Hansapank Tallinna börsile.

Nedzikas lahkub pangast seoses tööle asumisega Leedu elektrivõrkude lääne jaotusvõrgu juhina.

Hansapanga juhatuse esimehe Indrek Neivelti sõnul on kahju, et Darius Nedzinskas otsustas pangast lahkuda, kuid mõistame, et ta sai pakkumise, millest oli raske keelduda. 'Hansabankast ootavad järgnevatel aastatel suured väljakutsed. Jätkame oma strateegia elluviimist - meie eesmärgiks on areneda suurimast jaepangast Leedu juhtivaks universaalpangaks.'

Nedzinskase tööleping lõpeb selle aasta 1. veebruaril 2004. Neivelti sõnul on eesmärk leida panga uus juht organisatsiooni seest ning nimetada ametisse jaanuarikuu jooksul.

Hansapanga nõukogu esimehe ning Swedbanki nõukogu esimehe nõuniku Anders Sahléni hinnangul on Hansapanga Grupil parim meeskond ja juhtimiskultuur Balti riikides ning seetõttu on loomulik, et panga tippjuhid on tööjõuturul kõrgelt hinnatud. 'Hansabankas ei ole siin erand. Pank areneb kiiresti, on kasumlik ning turul hästi positsioneeritud.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing